آخرین فرصت ژابی آلونسو در رئال مادرید
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ژابی آلونسو که از مه ۲۰۲۵ هدایت رئال مادرید را بر عهده گرفته است، پس از افت نتایج در اکتبر و نوامبر به ویژه پس از شکستهای خانگی مقابل ژیرونا و الچه و باختهای اروپایی مقابل لیورپول و منچسترسیتی با موجی از انتقادهای تند روبرو شده و تردیدهایی درباره توانایی او برای ادامه پروژه ایجاد شده است.
در شرایطی که هواداران مادریدی امیدوار بودند برتری در الکلاسیکو و کسب سوپرجام باعث شود نخستین قهرمانی تیم در سال جدید میلادی رقم بخورد، این اتفاق رخ نداد تا کار برای ژابی آلونسو سرمربی رئال سخت شود.
حالا لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا آخرین شانسهای این مربی جوان اسپانیایی برای حفظ صندلی مربیگری رئال محسوب میشود.
رئال مادرید هماکنون با ۴۵ امتیاز پس از ۱۹ هفته در رتبه دوم لالیگا قرار و تنها چهار امتیاز با بارسلونا، رقیب صدرنشین، فاصله دارد و در لیگ قهرمانان اروپا هم از شانسهای صعود و قهرمانی به شمار میآید.
انتهای پیام/